Hogyan működik?

 

Magyarország vezető flottakezelőivel dolgozunk együtt. A kiválasztott autóra megkeressük a legkedvezőbb bérleti díjat, vagy finanszírozást. Az elképzelésednek megfelelő raktári autót megkeressük, hogy minél hamarabb vezethesd új autódat.

Mi a különbség a gyári rendelés és a raktári autó között?

A készletre rendelt/raktári autók  gyártása már be van üzemezve vagy már legyártották azokat. Az készletre rendelt/raktári autókat több helyen jelezzük számodra a honlapunkon "KÉSZLET" megjelöléssel. A már Magyarországra beérkezett autókat néhány héten belül átveheted, de a készletre rendelt autóknak is rövidebb a szállítási ideje, mint egy új rendelésnek.

Gyári rendelés esetén az általad egyedileg összeállított autót tudod megrendelni. Ezt az autót csak a megrendelésed leadása után gyártják le, így ebben az esetben több hónapos szállítási határidővel kell számolnod.

Az új autó keresése

A NetLízing Zrt. segítségével a legtöbb Magyarországon forgalmazott gépjárművet bérbe tudod venni, illetve nagy számú raktári autó közül is választhatsz.Több ezer gépjármű tartós bérleti díját megtalálod nálunk, több keresési lehetőséget biztosítunk neked, hogy könnyen eligazodj közöttük.

Keresés márka szerint

Ha még nem döntötted el, hogy egy márkán belül melyik modellt szeretnéd bérelni, akkor válaszd ezt az lehetőséget és mi megmutatjuk neked, hogy milyen modellek tartoznak ehhez a márkához.

Keresés márka és modell szerint

Ha már tudod, hogy milyen autót szeretnél bérbe venni, itt kiválaszthatod és mi megmutatjuk, hogy milyen változatokat tudunk neked kínálni.

Keresés gépjármű kategóriája szerint

Ha még nem tudod, hogy milyen autót szeretnél bérelni, akkor itt az autó mérete alapján tudod megtalálni a neked megfelelőt. Csak válaszd ki a számodra megfelelő méretet, mi megmutatjuk neked az elérhető modelleket.

Keresés bérleti díj szerint

Ha már tudod, hogy mekkora bérleti díjért szeretnél autót bérelni, de még nem tudod, hogy melyiket szeretnéd, akkor itt az autók bérleti díja alapján tudod megtalálni a neked megfelelőt. Csak válaszd ki a bérleti díj sávot és mi megmutatjuk neked az elérhető modelleket.

Összetett keresés

Ha több szempont alapján szeretnéd kiválasztani és bérbe venni a számodra megfelelő gépjárművet, akkor válaszd ezt a lehetőséget és mi megmutatjuk, hogy milyen autók felelnek meg az elképzelésednek.

Megtaláltad az új autódat?

Ha megtaláltad a számodra megfelelő gépjárművet, akkor az alábbiakat kell még kiválasztanod:

Futamidő

Válaszd ki a számodra megfelelő futamidőt, ameddig az új autódat bérelni szeretnéd. A futamidő az új autód átvételétől indul.

Éves km futás

Válaszd ki, hogy évente átlagosan mennyit autózol. Gondold át, hogy a teljes bérleti időszak alatt mennyi kilométert vezetsz és oszd el a bérleti időszak éveinek számával.

Induló bérleti díj

Az új autódat induló bérleti díj mellett tudod megrendelni, amelynek összegét a kiválasztott autó extrákkal növelt listaárának 0%-40%-a között szabadon tudod választani. Ezt az összeget az autó megrendelésekor kell befizetned. Minél nagyobb az induló bérleti díj összege, annál alacsonyabb lesz a bérleti díj, amit havonta kell fizetned.

Extra felszereltségek és szín

Itt tudod kiválasztani, hogy a szériafelszereltségen felül milyen extrákat és színt szeretnél választani az új autódhoz. Az extrák neve mellett feltüntetjük, hogy kiválasztása esetén mennyivel emelkedik a havi bérleti díjad.

Raktári autó esetében az extra felszereltségek fel vannak sorolva, azonban azokon nem tudsz változtatni.

Ha megtaláltad az új autót, amit bérbe szeretnél venni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy regisztrálj és mentsd el későbbre.

 

Megrendelés folyamata

1. Hívj bennünket, vagy írj nekünk. Ha nincs konkrét elkézelésed, akkor kollégáink segítenek az autó kiválasztásában.

2. Egyedi ajánlatot kérünk az általad kiválasztott autóra.

3. Az ajánlat elfogadása után flottakezelő partnerünk elvégzi a cégminősítést, az ehhez szükséges dokumentumokat bekérjük tőled. Leggyakrabban aláírási példányra és egy aktuális főkönyvi kivonatra van szükség.

4. Pozitív cégminősítés után megküldik részedre a szerződést.

5. Szerződés aláírás után, illetve az esetlegesen előírt pénzügyi biztosítékok (induló bérleti díj, kaució) megfizetése után az autód megrendelésre kerül.

 

Autó használata

Az autó tulajdonosa és üzembentartója is a bérbeadó cég lesz. A tartós bérleti időszak az új autód átvételével indul. A bérleti díj az alábbi elemeket tartalmazza:

Teljeskörű karbantartás, szerviz

A bérleti díj tartalmazza az időszakos kötelező szervizeket, kopó-forgó alkatrészek cseréjét, működéshez szükséges folyadékok biztosítását (fékolaj, szervóolaj, motorolaj, hűtőfolyadék), illetve a garanciális ügyintézést, időszakos hatósági és műszaki vizsgákat és a biztosítási események javításának megszervezését, nyomon követését.

Téli-nyári gumi szolgáltatás

A bérleti díj magába foglalja a téli-nyári gumiabroncsokat, évente kétszer a szezonális gumicserét, valamint a lecserélt gumiabroncsok nyilvántartását és tárolását.

Biztosítások

A bérelt autód rendelkezik a jogszabályi előírások szerinti kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással, teljes körű európai CASCO biztosítással (10%-os, de minimum 100.000 Ft-os önrész), illetve GAP (könyvérték és piaci érték közötti biztosítás totálkár és lopás esetén) biztosítással.

Adók

A bérleti díj tartalmazza a gépjármű forgalomba helyezéséhez és üzemeltetéséhez kapcsolódó adókat (cégautó adó, gépjármű adó, regisztrációs adó, vagyonszerzési illeték).

Assistance

A bérelt új autódhoz biztosítjuk európai assistance (24 órás segélyszolgálat) szolgáltatást műszaki meghibásodás, baleset, önhibás esemény esetén, illetve üzemképtelenség esetén.

 

Az autó üzemeltetésével kapcsolatos kérdésekben a flottakezelő cég lesz a partnered a bérleti időszakban.

A bérleti időszak vége előtt 6 hónappal vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk a következő autód megrendelésében! 

 

Bérleti időszak vége

A bérleti időszak végén az autód vissza kell adni a bérbeadó flottakezelő cégnek. A szerződés végén az alábbiakat ellenőrzik:

Futott kilométerek

Az autód leadásakor a bérbeadó flottakezelő összehasonlítja a kilométeróra állást a szerződésedben szereplő kilométerrel. Amennyiben kevesebbet mentél az autóval, akkor a szerződésedben szereplő alulfutási díj alapján a bérbeadó visszafizet neked a bérleti díjból. Amennyiben többet mentél az autóval, akkor a szerződésben szereplő túlfutási díj alapján neked kell megfizetned a többlethasználat költségét.

Autó állapota

Kérünk, hogy az autót tisztán add le a bérleti időszak végén! A Magyar Lízingszövetség által kiadott Gépjármű-átvételi útmutató alapján Bérbeadó független szakértő segítségével felméri a leadott gépjármű állapotát. Amennyiben a gépjármű állapota nem felel meg a rendeltetésszerű használat mellett az autó korának és kilométerfutásnak megfelelő állapotnak, abban az esetben az értékvesztés összegét a Bérbeadónak meg kell fizetned.

Kérj tőlünk árajánlatot!