Bérelni megéri!

 

Kérj egyedi ajánlatot!

Magyarország vezető flottakezelőivel dolgozunk együtt. A kiválasztott autóra megkeressük a legkedvezőbb bérleti díjat, vagy finanszírozást. Az elkézpzelésednek megfelelő raktári autót megkeressük, hogy minél hamarabb vezethesd új autódat.

 

Béreld és vezesd!

A tartós bérlet (operatív lízing) egy költséghatékony és kényelmes módja annak, hogy egy vadonatúj autót vezethess. A havi bérleti díj fizetés lehetőséget ad számodra, hogy már minimális tőkeigény mellett a legújabb modellekben ülj és élvezd a legmodernebb technológia, biztonsági funkciók és az üzemanyag-hatékony motorok előnyeit. Az autó üzemeltetésével kapcsolatos teendőket a flottakezelő cég megszervezi, így több időd marad más lényeges teendőidre. A szerződés lejáratakor az autódat egyszerűen visszaadod és már bele is ülhetsz az új autódba.

 

Koncentrálj a számodra fontos dolgokra

Akár induló bérleti díj befizetése nélkül is vezetheted új autódat, így több szabad forrásod marad a számodra fontosabb, több üzleti hasznot termelő területekre. Megvalósíthatsz más beruházásokat, növelheted árukínálatodat, vagy akár új piacokra is beléphetsz. A megjelenésed hatását az új autód még tovább erősíti.

 

Költség megtakarítás, kiszámíthatóság

Többet - olcsóbban

A tartós bérlettel pénzt tudsz megtakarítani, mivel a flottakezelők a több ezer gépjárműből álló parkjuk miatt nagy kedvezménnyel tudják a gépjárműveket beszerezni, illetve alacsony költségszinten tudják üzemeltetni, és ezt az előnyt számodra is átadják a kedvező bérleti díjakon keresztül.

Csak tankolnod kell!

A tartós bérlet havi bérleti díja tervezhetőséget biztosít számodra, egy hirtelen felmerülő nagy javítási költség esetén nem lesznek váratlan kiadásaid. A bérleti díj minden normál üzemeltetéshez kapcsolódó szolgáltatást és költséget tartalmaz, mint:

  • FIX forint finanszírozás
  • teljeskörű karbantartás (kötelező szervizek, kopó-forgó alkatrészek, használatból eredő meghibásodások)
  • prémium téli-nyári gumi (gumiabroncs, tárolás, szerelés)
  • biztosítások (Casco, kötelező gépjármű biztosítás, GAP)
  • cégautó adó, gépjárműadó
  • gépjármű assistance (autósegély szolgálat)

A bérleti díj ezeket a költségeket fedezi, neked csak tankolnod kell az autódat.

 

Pénzügyi előnyök

Egyszerűbb könyvelés, költségként elszámolható

Havonta egy számlát kapsz a bérleti díjról, nem kell külön figyelni a biztosítások, adók, szerviz és gumi számlák fizetésére. Így az utalási költségek mellett a könyvelési és adminisztrációs terheid is csökkenek. A bérleti díjat költségként tudod elszámolni, a nagyobb összegű induló bérleti díjat is. Nincs szükség az eszköz nyilvántartására és értékcsökkentésére.

ÁFA visszaigénylés

Az ÁFA visszaigénylés a bérleti díj összegétől és a futamidőtől függően, akár több millió forint megtakarítást is eredményezhet számodra. 2019. január 1-től a bérleti díj ÁFA tartalmának fele visszaigényelhető útnyilvántartás vezetése nélkül. Útnyilvántartás vezetése mellett az üzleti felhasználás arányában, akár a teljes ÁFA összege visszaigényelhető.

 

Hatékony és kényelmes megoldás

A flottakezelő a szervizeléssel, szezonális gumicserével, biztosítási ügyintézéssel kapcsolatos teendőket elintézi. Csak bejelented az igényedet és a többiről ők gondoskodnak. Kiválasztják a megfelelő szervizt, időpontot foglalnak, szükség esetén megszervezik az autómentést, biztosítási ügyintézést és a kárrendezést. Csak vidd szervizbe az autót s ha elkészült hozd el, flottakezelőd rendezi a számlát!