Bérelni megéri!

 

Kérj egyedi ajánlatot!

Magyarország vezető flottakezelőivel dolgozunk együtt. A kiválasztott autóra megkeressük a legkedvezőbb bérleti díjat, vagy finanszírozást. Az elkézpzelésednek megfelelő raktári autót megkeressük, hogy minél hamarabb vezethesd új autódat.

 

Béreld és vezesd!

A tartós bérlet (operatív lízing) egy költséghatékony és kényelmes módja annak, hogy egy vadonatúj autót vezethess. A havi bérleti díj fizetés lehetőséget ad számodra, hogy már minimális tőkeigény mellett a legújabb modellekben ülj és élvezd a legmodernebb technológia, biztonsági funkciók és az üzemanyag-hatékony motorok előnyeit. Az autó üzemeltetésével kapcsolatos teendőket a flottakezelő cég megszervezi, így több időd marad más lényeges teendőidre. A szerződés lejáratakor az autódat egyszerűen visszaadod és már bele is ülhetsz az új autódba.

 

Koncentrálj a számodra fontos dolgokra

Akár induló bérleti díj befizetése nélkül is vezetheted új autódat, így több szabad forrásod marad a számodra fontosabb, több üzleti hasznot termelő területekre. Megvalósíthatsz más beruházásokat, növelheted árukínálatodat, vagy akár új piacokra is beléphetsz. A megjelenésed hatását az új autód még tovább erősíti.

 

Költség megtakarítás, kiszámíthatóság

Többet - olcsóbban

A tartós bérlettel pénzt tudsz megtakarítani, mivel a flottakezelők a több ezer gépjárműből álló parkjuk miatt nagy kedvezménnyel tudják a gépjárműveket beszerezni, illetve alacsony költségszinten tudják üzemeltetni, és ezt az előnyt számodra is átadják a kedvező bérleti díjakon keresztül.

Csak tankolnod kell!

A tartós bérlet havi bérleti díja tervezhetőséget biztosít számodra, egy hirtelen felmerülő nagy javítási költség esetén nem lesznek váratlan kiadásaid. 

Az általunk küldött ajánlatok az Te érdekeidet tartják szem előtt, az ajánlat tartalmazza:

 • finanszírozás FIX forint kamattal
 • teljes forgalomba helyezési költség
 • teljeskörű garantált karbantartás (kötelező szervizek, kopó-forgó alkatrészek, és legtöbb szolgáltatónál a használatból eredő meghibásodások is)
 • km futásnak megfelelő mennyiségű téli-nyári gumi (gumiabroncs, tárolás, szerelés)
 • biztosítások (Casco 10%, min. 100.000Ft, kötelező gépjármű biztosítás, GAP kiegészítő biztosítás)
 • cégautó adó, gépjárműadó
 • európai gépjármű assistance (autósegély szolgálat)
 • garantált maradványérték

A bérleti díj ezeket a költségeket fedezi, neked csak tankolnod kell az autódat!

 

Ezekre figyelj!

A piacon a számodra plusz kockázatot és költséget jelentő konstrukciók vannak, ezeket nézd meg az ajánlatokban:

 • változó kamatozás – ha nincs kiírva, hogy fix kamatozású, jellemzően az változót jelent
 • forgalomba helyezési költséget külön meg kell fizetni
 • csak kötelező szerviz van benne, de forgó-kopó alkatrészek és egyéb pl elektronikai, akkumulátor, stb meghibásodásokat nem fedezi
 • nincs benne GAP biztosítás
 • nem a km futásnak megfelelő mennyiségű gumi, csak 1 szett téli gumi
 • nincs plusz assistance szolgáltátás, vagy csak Magyarországra vonatkozik
 • futamidő végén elszámolás maradványértékkel és szerviz költségekkel

Ezeket érdemes tisztáznod, mert a futamidő alatt sok meglepetés és érhet!

 

Pénzügyi előnyök

Egyszerűbb könyvelés, költségként elszámolható

Havonta egy számlát kapsz a bérleti díjról, nem kell külön figyelni a biztosítások, adók, szerviz és gumi számlák fizetésére. Így az utalási költségek mellett a könyvelési és adminisztrációs terheid is csökkenek. A bérleti díjat költségként tudod elszámolni, a nagyobb összegű induló bérleti díjat is. Nincs szükség az eszköz nyilvántartására és értékcsökkentésére.

ÁFA visszaigénylés

Az ÁFA visszaigénylés a bérleti díj összegétől és a futamidőtől függően, akár több millió forint megtakarítást is eredményezhet számodra. 2019. január 1-től a bérleti díj ÁFA tartalmának fele visszaigényelhető útnyilvántartás vezetése nélkül. Útnyilvántartás vezetése mellett az üzleti felhasználás arányában, akár a teljes ÁFA összege visszaigényelhető.

 

Hatékony és kényelmes megoldás

A flottakezelő a szervizeléssel, szezonális gumicserével, biztosítási ügyintézéssel kapcsolatos teendőket elintézi. Csak bejelented az igényedet és a többiről ők gondoskodnak. Kiválasztják a megfelelő szervizt, időpontot foglalnak, szükség esetén megszervezik az autómentést, biztosítási ügyintézést és a kárrendezést. Csak vidd szervizbe az autót s ha elkészült hozd el, flottakezelőd rendezi a számlát!

 

Kérj tőlünk árajánlatot!